Chantelle Badmode  thumbnail

Chantelle Badmode

Published Dec 16, 22
6 min read

Tommy BadmodeWie zich mooi voelt, straalt dat uit! In onze badmode en strandkleding, die ontworpen is door diverse designers, voel jij je op en top vrouw. Je geniet van de zon in je bikini, slaat een pareo om je heen als je over het strand gaat wandelen en trekt een strandtuniekje aan wanneer je op een terrasje wat gaat drinken.

a. Latemstraat 16, 9830 Sint-Martens-Latem NEVER WASTE A GOOD CRISIS Als ik terugblik op het laatste jaar, was het ongelofelijk bewogen met een hoge graad aan uitdagingen. Je kan op zo een moment bij de pakken blijven zitten, of je kan verder kijken dan je neus lang is. Op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen die aansluiten op je eigen passie, je zwakheden onder ogen zien en je kwaliteiten benutten - lisette badmode breda.Maar degenen die me kennen weten dat stilzitten niets voor mij is. Toen ik na die week mijn gras voor de derde keer ging maaien, wees mijn vriendin erop dat ik beter terug aan de slag ging. Gelijk had ze, maar wat? Want de reissector zat volledig op zijn gat.

Maar na hier eens goed over na te denken, overwogen we om toch mee te doen aan Latem Leven. Mijn hoofd op tv krijgen was helemaal geen prioriteit, ik had vooral het resultaat voor ogen: gratis reclame voor mijn activiteiten. Het bleek dan ook een goede beslissing. DE VLUCHT VOORUIT Professioneel bekeken we eerst welke van onze activiteiten bleven werken tijdens de pandemie.

Het perfecte logement in eigen land én ideaal om te doen in eigen bubbel. We besloten een tent bij te bouwen om onze capaciteit te vergroten. Recent kochten we ook een prachtig yacht, een Sunseeker Camargue 46 ft, die we aansluitend aan onze Leiecabin verhuren met schipper. lisette badmode breda. Of gewoon om een nachtje op te slapen.

Ook dat bleek een groot succes. We geloven intussen zo sterk in het concept dat we besloten om het als internationaal franchisingmodel uit te rollen. Dit jaar openen we nog vier locaties in België en volgend jaar verwachten we er een tiental locaties bij te hebben in binnen-en buitenland. Alsof ik nog niet genoeg aan mijn hoofd had, besloot ik in te stappen in een klein investeringsfonds (lisette badmode breda).

Miss Mary Of Sweden Badmode

Met het fonds hebben we intussen Vabo Deuren in portefeuille, en recent ook Jaro & Jolie, een nieuwe shop-in-shop in de winkel van Flamant in Latem. In het magazine meer daarover We verbouwden het kantoor tot een echt pareltje, en het hele team incentives en privéreizen verhuisde mee VAN DEINZE NAAR LATEM Verder was ik al een paar jaar aan het azen op de overname van het reiskantoor in Latem.

We verbouwden het kantoor tot een echt pareltje, en het hele team incentives en privéreizen verhuisde mee. Het gaf ons ook de tijd om onze service te optimaliseren, meer kennis op te doen, mooiere reisdocumenten te realiseren, meerwaarde te creëren voor de reiziger en onze klanten nog meer te ontzorgen. lisette badmode breda.Maar het team bleef erin geloven en we sloegen er ons door. Ik ben dan ook terecht fier en kan jullie verzekeren dat wij de beste reisspecialisten van de regio hebben die zich allemaal meer dan 100% geven om jouw droomreis waar te maken. Ik kan jullie verzekeren dat wij de beste reisspecialisten van de regio hebben die zich allemaal meer dan 100% geven om jouw droomreis waar te maken VAN HARTE WELKOM Een prachtige quote die op mijn kantoor in het groot hangt, is dan ook de basis van het succes: Quality is never an accident, it is always the result of high intention, sincere effort, intelligent direction and skillful execution, it represents the wise choice of many alternatives.

WAT BRACHT JE IN NAMIBIË? Olivier: Door een speling van het lot eigenlijk. Toen mijn broer Christophe 18 jaar was, werd een zeldzame kanker bij hem vastgesteld. Ondanks een overlevingskans van 20% en slopende behandelingen, bleef hij er steeds de hoop in houden. Mijn vader vroeg hem wat hij wenste, mocht hij het geluk hebben om ooit te genezen.

Mijn vader beloofde hem dan om samen iets moois op te starten in Afrika, als hij het zou halen - lisette badmode breda. 6 7 Mijn broer wist tegen alle verwachtingen in toch te genezen. En hij en mijn vader reisden samen naar Namibië om zoals beloofd die gedroomde lodge te realiseren. In 2000 ben ik hen gevolgd om de sales en marketing van de exclusieve lodge op mij te nemen en het bedrijf mee uit te bouwen.

Dit jaar bouwen we nog drie lodges bij op unieke locaties in Namibië. WAAROM BEN JE DAARNA NAAR BELGIË TERUGGEKEERD? Olivier: Om contacten te leggen en te onderhouden met bedrijven en touroperators van bij ons, vertoefde ik sowieso vaak in Europa en België. Met de jaren miste ik de nabijheid van mijn Belgische vrienden meer en meer - Dierenprint bikini.

Badmode Meisjes

Aangezien ik al jaren commerciële contacten onderhield met onze partners voor de lodges, was het een kleine stap om mijn eigen reisonderneming in incentivereizen te lanceren: Xperience. Toen ik in 2010 besliste om naar België terug te keren, was ik intussen helemaal verkocht aan toerisme MAAR HET BLEEF NIET BIJ DIE INCENTIVES? Olivier: Aanvankelijk wel - Bikini winkel.Uiteindelijk werd die vraag zo groot, dat we in 2015 met Travel Lounge in Astene toch ook een eigen reiskantoor begonnen. Verhuizen naar het centrum van Latem, was een idee waar we al langer mee speelden. Toen zich eind 2020 de opportuniteit aanbood om reisbureau Excellence Travel over te nemen, hebben we dan ook geen seconde getwijfeld.

Van het reiskantoor in Latem maken we de nieuwe uitvalsbasis van Travel Lounge. VOOR WELKE REIZEN KOMEN MENSEN BIJ JULLIE AANKLOPPEN? Olivier: Met Travel Lounge zijn we gespecialiseerd in bijzondere vakanties en cruises voor particulieren. Van Amerika over Afrika tot Azië en Australië. En heel Europa (lisette badmode breda). Voor wie van zon en het goede leven houdt bijvoorbeeld, hebben we bijvoorbeeld échte Ibiza- en Dubai-experten in ons team.

Reden te meer waarom de Ambassade van Namibië me gevraagd heeft om ereconsul van het land te worden. Ons kantoor is ook erkende Club Med Corner, de enige in de hele regio Gent. Door de complementaire kennis van onze ervaren medewerkers te bundelen in Latem, kunnen we onze vele klanten nog beter van dienst zijn, zomer én winter.

Of het nu gaat om een nachtje in onze eigen Leiecabin aan de charmante oevers van de Leie, een verblijf in onze lodges in Namibië, of een unieke rondreis door Azië Een onvergetelijke reiservaring creëren, dat is waar we altijd voor gaan (lisette badmode breda) (Witte Bikini kopen). En vanaf nu kan je eerste stap naar de wereld beginnen bij Travel Lounge in Latem.

Maar mocht je het hem vragen, is vaderschap de mooiste onderneming boven alles. Sinds Christophe kanker overwon, kregen al onze levens een nieuwe wending - lisette badmode breda. ZIT ONDERNEMEN JE IN HET BLOED? Paul: Zeker. Toen ik als jonge gast voor mijn vader werkte, wist ik al: ik wil later mijn eigen zaak.

H&m Dames Badmode

Wat we samen op de kaart wisten zetten tot een succesvolle kledingketen met winkels op toplocaties in verschillende steden. Maar toen Christophe op zijn 18e kanker kreeg, viel onze wereld uit elkaar. Ik beloofde hem zijn droom in waar te maken als hij erdoor zou komen: een lodge in Namibië.

Reizen Brazilie gezocht?. Vakantie of rondreizen Brazilie boeken bij een Belgische Brazilie bij een expert. Bel ons gratis op +55 21 4042-7201 voor info.

Latest Posts

Vakantie Colombia

Published Oct 07, 23
3 min read

Vakantie Mei 2023

Published Sep 30, 23
10 min read

Vakantie Malaga

Published Sep 24, 23
2 min read